Stäng

2017-12-02

God morgon, på grund av två havererade pistmaskiner under natten kommer det bli stora störningar i spårsystemet under dagen. Det är främst sträckan från stadion till ingången av Böllingmyren, en sträcka på ca 2 km som berörs av bärgningsarbetet, men det påverkar även resten av vägspåret. Under själva bärgningsarbetet behöver vi stänga av sträckan från elljusspåret/Hund och pulka spåret.

Övriga spår, som preparerades under gårdagen är i bra skick men inte nyspårade under natten.  I nuläget är det möjligt att åka på stadion och konstsnöspåret, under dagen även Rädsjövägen. Nordvästra delen av vägspåren går att nå via parkering vid Norrbacken och upp mot pumphuset. Från pumphuset finns vägspår på ca 20 km åkbara. För att komma dit åker man vägen runt Bjus-Hornberga.

Vi har en ersättningsmaskin på väg, men när den kommer är än så länge oklart. Vi hoppas kunna påbörja preparering under förmiddagen. Vi ber om ursäkt för det inträffade och hoppas ni har förståelse och respekterar att det kommer finnas maskiner i arbete på ovan nämnda sträcka. 

Se mer på kartan här!

Boka boende