Stäng

Skiduthyrning

Under sommaren har vi stängt. Cyklar, kanoter, stavar m.m finns att hyra på längdcentrum.

Låt inte utrustningen bli ett hinder för en bra dag i backen. I vår skiduthyrning finns alternativ för alla behov. Alpint, telemark, längd eller snowboard. Nyvallade, slipade och utvalda efter åkstil och kunskapsnivå.

Skiduthyrningen är ett bra alternativ även för dem som redan har utrustning men som vill prova en mer avancerad modell eller funderar på att köpa nytt och vill säkerställa att det är rätt val.


Skiduthyrningen ligger i anslutning till centrumliften i samma lokaler som Sportshopen.


Vi tar endast förbokningar på Vasa Längdskidor (tävlingsutrustning) och dragpulkor. För att boka detta ring 0250-460 95 eller via mail sportshopen@orsagronklitt.se  


Tips och råd för skiduthyrning

Här följer några punkter som är bra att tänka på i förväg och ha koll på för att ni så snabbt som möjligt ska komma ut i backar och spår. 


Ha gärna så bra koll som möjligt på er kroppsstorlek, vikt och skostorlek.


Uppgifter som måste finnas med på hyreskontraktet: namn, turistadress, telefonnummer, hyrtid och givetvis legitimation. (Registrera era personuppgifter i länken nedan, så spar ni tid på plats)


Fundera gärna på vilken kategori ni vill ha på utrustningen. De kategorier och varianter som finns tillgängliga syns tydligt i prislistan.


Våra längdskidor finns både som vallningsfria och vallningsbara. Alla är glidvallade. Fästvalla ingår ej i uthyrningspriset, men kan läggas till mot en kostnad. Vi som arbetar i skiduthyrningen gör det direkt i mån av tid.

Vi erbjuder även vallaservice uppe på längdcentrum dagligen mellan kl. 08.30-17.00. 


OBS: Skidåkning med hyrda skidor är endast tillåtet i pist och spår. Rejla är förbjudet med hyskidor.

Vi debiterar en avgift för slipning om skidorna använts på otillåtet sätt eller på till exempel sandade vägar!


Skiduthyrning570x400.jpg

 

 

Ladda ner prislista här!

Läs mer

Förhandsregistrera dina personuppgifter här så spar ni tid när ni kommer till skiduthyrningen. Detta är ingen bokning, utan endast en registrering.