Stäng

Hyra & Shop

I våra butiker finns kunskap, service och starka varumärken. Sortimentet är anpassat för vintersport. Här har ni chansen att testa utrustningen på riktig snö innan du bestämmer dig för köp. 

Längdcentrum

Kolla in säsongens nyheter och passa på att hitta klipp på fjolårets utrustning. Se till att kolla spannet på dina skidor eller lämna in dina skidor för preparering så dom är i toppskick när snön kommer. Längdcentrum är butiken vid spåret. Här finns längdskidskola, verkstad och längdbutik med ett unikt sortiment för längdåkning.

Läs mer
Langdcentrum570x400.jpg
Sportshopen570x400.jpg

Sportshopen

Vi har ett stort och brett utbud av allt man kan behöva för att ha roligt på och i snö som t.ex. skidutrustning, kläder, handskar, mössor, strumpor, valla, hjälmar, skydd, goggles och pulkor m.m. Vi samarbetar med många av de stora leverantörerna däribland Salomon, Fischer, Craft, Madshus, Alpina, Swix, Scott, Cébé, Blizz, Hestra, Kombi, Lillsport, Seger, Toko, Start och Rode m.fl.

Läs mer

Skiduthyrning

Låt inte utrustningen bli ett hinder för en bra dag i backen. I skiduthyrning finns alternativ för alla behov. Alpint, telemark, längd eller snowboard. Nyvallade, slipade och utvalda efter åkstil och kunskapsnivå.

Skiduthyrningen är ett bra alternativ även för dem som redan har utrustning men som vill prova en mer avancerad modell eller funderar på att köpa nytt och vill säkerställa att det är rätt val. Skiduthyrningen ligger i anslutning till centrumliften i samma lokaler som Sportshopen.

Läs mer
Skidåkning - Hyra & Shop - ctl00_cph1_dcMain_po_82_dc82_pg94_puffImgL