Stäng

Rovdjurspaket

Bo i mysiga dalastugor med vildmarken runt hörnet och upplev mäktiga rovdjur i Orsa Rovdjurspark! Här kan du bland annat se björn, tiger och Sveriges enda isbjörnar. Följ djurvårdarna, var med på matning och lär dig mer om hur djuren lever. Boka vårt paket med två dygns boende i självhushållstuga i Orsa Grönklitt och en familjeentré till parken för 2 vuxna och 2 barn (3–12 år). 


Orsa Rovdjurspark är inte bara Europas största, här kommer du dessutom djuren riktigt nära. Upplev våra lek- och lärstationer, följ med djurvårdarna under flera dagliga matningar och fika i Kafé Koppången. I Rovdjurscentrum kan du lära dig ännu mer om djuren och utforska vår egen shop. 

I Orsa Grönklitt finns även kanotuthyrning, minigolf, bad och fiskemöjligheter samt många andra aktiviteter som du hittar här på hemsidan. Passa också på att gå Bärras äventyrsstig, att testa vår motorikbana och såklart utforska skogarna på de välmärkta cykel- och vandringslederna. Längdcentrum har öppet året om och fungerar som aktivitetscenter, här hittar du allt du behöver för att maximera upplevelsen hos oss! 

Boka boende