Stäng

Modern längdskidskola

Nybörjare, motionär eller Vasaloppsåkaren, här finns något för alla!

Välutbildade och duktiga instruktörer med egen tävlingserfarenhet från den moderna skidåkningen gör skidskolan i Orsa Grönklitt till något alldeles extra. Bland våra skidlärare finns tävlingsåkare, Vasalopps- och tjejvaseåkare samt gamla elitåkare med landslags-, Tjejvasa-, Vasalopps- och SM-meriter. 

Våra tekniklektioner privat eller i grupp stor skillnad oavsett om du är nybörjare och vill lära dig åka längdskidor från grunden eller om du är en inbiten skidåkare som vill förbättra din teknik
 

Skidlärarna är duktiga på att anpassa lektionen efter olika nivåer och ambitioner.  

Skidlektion

Vi har välutbildade och duktiga längdinstruktörer! Bland våra skidlärare finns tävlingsåkare, Vasalopps- och tjejvaseåkare samt gamla elitåkare med landslags-, Tjejvasa-, Vasalopps- och SM-meriter. 

Läs mer
Längd - Modern längdskidskola - ctl00_cph1_dcMain_po_93_dc93_pg102_puffImgL

Längdskidlektion för barn

En skidlektion där barnen får en introduktion till längdskidåkning. Vi leker och gör balansövningar för att bli tryggare och säkrare på längdskidor, till stor del utifrån Svenska Skidförbundets material. 

Läs mer
Längd - Modern längdskidskola - ctl00_cph1_dcMain_po_93_dc93_pg103_puffImgL

Elitlektion

Har du som mål att åka fortare på Vasaloppet eller vill lära dig att staka som ett proffs. Då är elitlektionen något för dig. Tillsammans med Sveriges kanske bästa långloppsåkare Fredrik Byström, Lager 157 Skiteam får du fila på detaljerna eller lära dig helt nytt. 

Läs mer
Längd - Modern längdskidskola - ctl00_cph1_dcMain_po_93_dc93_pg184_puffImgL

Privatläger

Är ni ett gäng som vill göra ett eget läger just anpassat efter er, hör av er via mail till langdcentrum@orsagronklitt.se så kan vi tillsammans med våra instruktörer lösa det mesta.

Läs mer
Längd - Modern längdskidskola - ctl00_cph1_dcMain_po_93_dc93_pg185_puffImgL