Stäng

Nyårsafton 31 december

9.30-15.30: Liftarna öppna.
11.00: 
Sylvesterloppet, långfärdskridskor på Rädsjön start mellan 11.00–13.00. 2 km, åk så många varv du vill få en lott för varje varv, fina priser lottas ut kl. 12,13,14. Pris: 50kr/ vuxen, 25 kr/ barn under 15 år.
12.45–16.00: 
Varglyan öppen, Pris: 100kr/dag, 350kr/vecka, 500kr/säsong. Priserna gäller endast för barnen, vuxna går in gratis, halva priset för alla medföljande syskon.
14.00: 
Nyårsracet. I barnens alpina tävling Blåbärsracet är alla vinnare och det finns plats för alla stilar. Att åka mellan käppar är en kul utmaning som de vuxna brukar snegla lite avundsjukt på, men Blåbärsracet är bara för små skidentusiaster. Här är det inte snabbast tid som gäller utan snyggast målgest! Självklart hejar Bärra på och alla får diplom och fika efteråt. Plats: Barnbacken, föranmälan i Varglyan från kl. 12.45 Pris 60: -
15.00–17.30: After ski med liveband på Restaurang Ugglan och Björnen.
18.30: Grillbuffé med dessert på Restaurang Ugglan och Björnen. Grillade godsaker så som biff, kyckling, fläsk och olika sorters korvar. Till detta serveras en tillbehörsbuffé med mängder av sallader, såser och potatistillbehör samt bröd och smör. Efter maten dukar vi fram dessertbuffé med smarriga sötsaker och kaffe. Pris: 398 kr/vuxen, 198 kr/barn 8-15 år, 98 kr/barn3-7 år. Boka bord på 0250-462 31 eller info@dalasmaker.se 

18.30:  Nyårsafton i Toppstugan. Avnjut en nyårsmeny på Toppstugan.
Vuxenmeny:

Förrätt: Hummersoppa, löjrom med hackad rödlök, cremé fraiche, dill och citron. Serverad med smörstekt toast.
Varmrätt: Helstekt oxfilé med halstrad anklever och fräst spenat. Serveras med parmesansås, portvinsås och potatispuré 
Efterrätt: Knäckad creme brulee med passionsfruktssorbet.

Barnmeny:
Förrätt: Lufttorkad skinka med marinerad melon

Varmrätt: Oxfilé med bearnaisesås, pommes frites samt sallad

Efterrätt: Vaniljglass med chokladsås

Pris: 595 kr/vuxen, 298 kr/barn 8-15 år, 198 kr/barn 3-7 år. Boka bord på 0250-462 31 eller på info@dalasmaker.se 

Boka boende