Stäng

Alpin skidskola

Några få lektioner räcker! Det gäller både nybörjare, barn och vuxna. Grönklitts skidskola är välkänd för sin höga utlärningsnivå. En av hemligheterna är att vi har riktigt roligt tillsammans. Leken är lika viktig som skidåkningen. På så sätt får alla en positiv upplevelse av vinter och skidåkning vilket medför lust att prova på och lära sig ännu mer.

Vi erbjuder allt ifrån privatlektioner till gruppskidskola för barn, ungdomar och vuxna. 

Skidskolan i Orsa Grönklitt har under många år byggt upp ett väldigt gott rykte och fick i senaste gästundersökningen högsta betyg.

Barn 3-9 år

I barnskidskolan är lek och trivsel minst lika viktigt som skidåkningen. Genom lek får ditt barn en positiv upplevelse av vinter och skidåkning. Detta skapar en lust att lära sig mer.

Läs mer
28I8994-2_-_webb_90691.jpg
Skidskola - Alpin skidskola - ctl00_cph1_dcMain_po_86_dc86_pg98_puffImgL

Ungdom 10-15 år

Ett av skidskolans viktigaste mål är att förmedla en positiv känsla och glädje för snö, skid- och snowboardåkning. Våra elever ska ha roligt!

Läs mer

Vuxna

Skidskolan i Grönklitt har under många år byggt upp ett väldigt gott rykte och fick i senaste gästundersökningen högsta betyg.

Läs mer
Slalom_S9J2273_570x400.jpg
Skidskola - Alpin skidskola - ctl00_cph1_dcMain_po_432_dc432_pg340_puffImgL

Privatlektion

På en privatlektion är det du och din utveckling som ligger i fokus. Tillsammans med din instruktör utformar ni lektionen efter dina mål och ambitioner. Vi erbjuder privatlektioner för alla åldrar och allt från nybörjare till de mest avancerade inom både alpint och snowboard.

Läs mer