image

Skipass - din nyckel till utförsåkning!

Skipass – din nyckel till den alpina upplevelsen hos oss!

Skipass är ditt liftkort i Orsa Grönklitt. Välj bland flera prisalternativ, om du bara vill åka ett par timmar eller hela vintern med ett säsongskort.

Säkra vinterns skidåkning! Välj bland säsongskort eller andra alternativ som passar hela familjen. Skipass är ditt liftkort och nyckeln till upplevelsen i Orsa Grönklitt. Förboka gärna ditt skipass samtidigt som du bokar ditt boende så hittar du ditt färdigladdade skipass i ditt ankomstkuvert. Om du inte förbokat skipass kan du köpa/ladda det via vår webbshop.

Så köper du ditt skipass

KJ3A5962 Stor (549706)

Via webbshopen – när du befinner dig på anläggningen

Om du sedan tidigare har ett Axesskort (keycard) så kan du ladda det direkt i webbshopen med din WTP-kod och gå direkt till backen, helt utan att behöva köa!

KJ3A6656 Stor (549699)

Via webbshopen – när du befinner dig på anläggningen

Om du inte förbokat skipass kan du köpa ett nytt via vår webbshop. Efter köp skickas ett värdebevis med QR-kod till din mailadress, som du scannar och hämtar ut i vår Pick-Up Box utanför Gästcenter eller på något av våra försäljningsställen.

Slalomåkare i pistad backe

Skidåkning är friskvård

En stor dos med friskluft, samtidigt som du tränar både styrka och kondition - skidåkning är godkänt som skattefri friskvårdsförmån. 

För att kunna nyttja friskvårdsbidraget när du köper Skipass behöver du ett kvitto som underlag till din arbetsgivare. Behöver du hjälp eller har frågor är du varmt välkommen att höra av dig till oss!

Köp Skipass

Barn som åker slalom i barnvänlig backe i Orsa Grönklitt

Skipass - din nykel till skidåkningen i Orsa Grönklitt

Du kan köpa ditt skipass i förvägen, antingen vid bokningstillfället eller i vår onlinebokning. Då får du ett mail med en QR-kod som du sedan scannar i våra pickupp-boxar eller vid våra försäljningsställen!

Familj tittar ut över alpin backe

Säsongskort

Maxa din skidåkning i vinter och njut av härlig skidåkning så fort du får en ledig tid över. Trygga årets skidåkning med ett säsongskort! 

20999220 Electric Car Charger

Alternativ parkering vid Norrbacken

För dig som redan köpt skipass finns möjlighet att parkera vid Norrbacken. Perfekt om du vill åka i Norr och Öst under dagen och undvika köer! Åk genom Hansjö förbi Bjus, Hornberga och fortsätt tills du ser Norrbacken på den vänstra sidan. 

Nyhet! Nu kan du köpa skipass för 1 dag och 2 dagar på Hornberga Gård (Nedre Hornbergavägen 27), som du passerar på vägen till Norrbac

Frågor och svar om skipass

Vad är ett chipkort?
Jag har ett kort från SkiData, kan jag ladda det?
Hur gör jag om jag tappar bort mitt skipass?
Vart på anläggningen kan jag köpa skipass?
Vad är ett föräldrakort?
28I5196 Stor (120248)