image

Trailpass - din nyckel till upplevelsen

Köp ett trailpass och njut av förstaklassig skidåkning!

Varje år investerar vi för att kunna erbjuda längskidåkning av högsta klass. Som en del i vår satsning är spårkortsavgiften av stor vikt.

Varje år satsas stora belopp för att kunna erbjuda längdåkning av högsta klass. Som en del i vår satsning på längdprodukten i Orsa Grönklitt så är spårkortsavgiften av stor vikt. Under de senaste åren har vi investerat i fler spårmaskiner, vilket bidrar till att vi kan förbättra våra spår. Efter varje säsong sparar vi snö och kan därigenom erbjuda minst ett halvår med nypreparerade spår.

Två längdskidåkare vackert snölandskap

Köp trailcard

Som en del i vår satsning på längdprodukten i Orsa Grönklitt så är spårkortsavgiften av stor vikt.

28I8020 Stor (161422)

Prislista 2022/2023

Vi återkommer med prislistan för vintern 22/23

Så köper du ditt trailcard

Två skidåkare diagonalar i spåren

Via webbshopen – när du är på plats

Via vår webbshop kan du köpa ditt spårkort på ett helt kontaktfritt sätt, även fast du inte förbokat inför din ankomst. I vår webbshop kan du betala och erhålla ditt spårkort direkt i mobilen. Spårkortet får du direkt via mail med en QR-kod som du scannar vid en inpaseringsstation vid längdspåret.

Par som åker längdskidor i spår

Via Outby-appen

Sök efter Outby i App Store i din Iphone eller Google Play om du har Android. Välj sedan Orsa Grönklitt som anläggning och fyll i dina uppgifter samt betala via Swish. När du köper ditt spårkort i appen från Outby kan du dessutom få ett kvitto giltigt för friskvårdbidrag.

Längdåkare i solnedgången

Trygga vinterns skidåkning med ett säsongskort

Ditt säsongskort köper du smidigt direkt i vår webbshop. Efter genomfört köp får du ett värdebevis skickad till din mail. För att hämta ut ditt färdigladdade säsongskort scannar du QR-koden i mailet i vår Pick-Up Box utanför Gästcenter eller besöker något av våra försäljningsställen. 

I webbshopen har du även möjlighet att ladda på ditt befintliga Axesskort med en WTP-kod. Efter att du laddat korten kan du ge dig direkt ut i spåret! 

Frågor och svar om spårkort

Outby-appen
Vad är ett chipkort?
Vart på anläggningen kan jag köpa trailcard?
Görs det kontroller på trailcard?
AA107599