Familj

Ta med hela familjen till Orsa Grönklitt – här finns det mängder med aktiviteter sommartid som passar alla i hela familjen, allt från äventyrsstigar, lekplatser, pool, minigolf, bollsportsområde och mycket mer! 

Vi har boende för den lilla och stora familjen. Antingen i närheten av centrum där pool, minigolf och bollsportsområdet är nära eller högre upp i backarna där den magnifika utsikten breder ut sig!

Vill du variera dagarna under semestern så finns stora möjligheter till det, besök rovdjursparken, gå på upptäcktsfärd längs Bärra´s äventyrsstig eller hyr cykel för att utforska natur ännu lite längre bort.

Under sommaren kan barnen delta i Bärra´s skogslek, skogsäventyr och vildmarksskola. Här får man på ett lekfullt sätt lära sig mer om skog och natur.

  • Minigolf  

  • Barnens Grönklitt  

  • Tvåparksentré  

Minigolf

Vem blir familjens minigolfmästare i sommar!
Klubbor och bollar hyrs genom Närlivs i Gästcenter. 
Pris: 40 kr/vuxen och 30 kr/barn 0–12 år.

Barnens Grönklitt

Här har vi samlat det bästa av Grönklitt för våra vipgäster - Barnen!

Tvåparksentré

Entré till både Orsa Rovdjurspark och Sagolandet Tomteland i Mora. Dubbelt så kul! Besök sagornas magiska värld och möt rovdjur på nära håll! 

Tips för familjen

  • Mat & fika  

  • Orsa Rovdjurspark  

  • Bad  

Mat & fika

I Orsa Grönklitt finns ett brett utbud av mat och fika upplevelser. Oavsett om det gäller mysig middag eller en fika på språng finns goda alternativ, dessutom kryddat med milsvid utsikt över Siljansbygden.

Orsa Rovdjurspark

På Orsa Rovdjurspark kan du tillbringa en hel dag med att uppleva mäktiga möten med rovdjuren och lära dig om våra djur i de interaktiva utställningarna både ute i parken och i entréhuset Rovdjurscentrum.

Rovdjursparken är öppen varje dag - året runt!

Bad

På sommaren är det skönt att ta ett svalkande dopp eller simma. Här i Orsa Grönklitt kan du bada i poolen som ligger intill Restaurang Ugglan & Björnen eller i sjön Rädsjön vid den fina badplatsen med sandstrand och brygga. Nära och bekvämt! 

Tips på boende

Pris fr. 2875 kr/familj

2park.jpg

Familjepaketet

Paketerbjudande med två dygns övernattning i Orsa Grönklitt inkl en dags familjeentré för 2 vuxna och 2 barn (3-14 år) till Orsa Rovdjurspark och Tomteland som ligger intill Gesundabergets fot utanför Mora. 

Pris fr.
5 595:-

OG2[1].jpg

Sommarvecka 30 juni – 7 juli

Vi har boende för den lilla och stora familjen. Du kan tryggt välja boende med närhet till det du vill. Nära centrum med restaurang, butik, bad och aktivitetscentrum. 

Priser gäller boende upp till 12 personer 30 juni-7 juli

Pris fr.
4 455:-

falken2extsommarbookit[1].jpg

Sensommarvecka 11 – 18 augusti

Vi har boende för den lilla och stora familjen. Du kan tryggt välja boende med närhet till det du vill. Nära centrum med restaurang, butik, bad och aktivitetscentrum. 

Priser gäller boende upp till 12 personer 11 - 18 augusti