Grönklitt Hill Climb

Grönklitt Hill Climb passar hela familjen, var med och utmana varandra.

Kliv, Kliv, Överlev myntades av Mathias Fredriksson uppför avslutningen på Tour de Ski. Kanske är det mantrat som gäller även för Grönklitt Hill Climb. Under påskhelgen den 21 april är det dags för Orsa Grönklitts roliga utmaning, som kördes för första gången 2015. Ett lopp för alla, ung som gammal, elit som nybörjare.

Ta chansen att utmana dig själv, kompisarna eller någon av åkarna från Lager 157 Ski team.

Starten sker på skidstadion och målgången på 561 möh vid Toppstugan. Stilen är valfri, fram till sista klättringen kommer det finnas både klassiska spår och skateutrymme.

Utmaningen

Passa på att utmana ungarna, mamma, pappa, åkarna från Lager 157 Ski team eller kanske farfar. Ett festligt lopp för alla och en härlig avslutning på säsongen.

Banan

Starten sker på skidstadion och målgången på 561 möh vid Toppstugan!

Se preliminär spårsträckan på bilden.

Stilen är valfri, fram till sista klättringen kommer det finnas både klassiska spår och skate utrymme.

Tävlingsinformation

Anmälan sker via mail till langdcentrum@orsagronklitt.se

Max 200 startande, först till kvarn!

Startavgift: 100 kr betalas på Längdcentrum vid hämtning av nummerlapp

Påsken i Orsa Grönklitt

Påskhelgen är avslutninghelg för vintersäsongen och aktiviteter förutom skidåkning finns det gott om, vad sägs om Big Airbag i Söderbacken, den populära längdtävlingen Hill Climb, afterski, barnaktiviteter och kanske har brunbjörnsungarna hittat ut från sitt ide i Orsa Rovdjurspark. Välkomna att fira påsklovet med oss. Liftarna är öppna till den 22 april!

Påsken i Orsa Grönklitt