Partners

Huvudpartners

Vi tror på att arbeta aktivt med våra samarbetspartners för att skapa mervärde och affärsnytta för båda parter. Grönklittsgruppen kan erbjuda helhetslösningar för annonsering och exponering på samtliga av våra anläggningar. Tillsammans tar vi fram lösningar som passar just ditt företag.

För ytterligare information, är ni välkommna att kontakta: 

Nicklas Lind

072-72 77 090 
nicklas.lind@gronklittsgruppen.se

Dalarnas Försäkringsbolag

Som bank och försäkringsbolag tar Dalarnas Försäkringsbolag hand om hela ekonomin för privatpersoner och företag i Dalarna. Med personlig service på sju kontor i länet ger de trygghet och goda råd till deras kunder. Dalarnas Försäkringsbolags anledning till varför de valt oss som samarbetspartner:

"Vi berättar gärna för dalfolket att vi försäkrar Grönklittsgruppens anläggningar i dalarna."

XL-BYGG är en kedja av närmare 100 fristående bygghandlare över hela landet. Tillsammans med våra kollegor i Norge och Danmark bildar vi Skandinaviens största profilerade bygghandlarkedja. 
Många av våra anläggningar har en över hundraårig historia med ursprung i de traditionella brädgårdarna. Därför bankar våra hjärtan extra starkt för trä och virke. XL-BYGGs anledning till varför de valt oss som samarbetspartner:

"XL-BYGGs samarbete med Grönklittsgruppen är positivt och naturligt då vi delar Grönklittsgruppens passion för aktiv fritid samt att flera av våra anläggningar sedan länge har en god relation med de olika anläggningarna inom Grönklittsgruppen."

Med ett oslagbart brett modellprogram är Volkswagen ett av svenskarnas absoluta favoritbilmärken. Allt från smidiga småbilar till bekväma familjebilar och flexibla transportbilar ser till att hålla Sverige rullande varje dag. Det finns en attraktiv Volkswagen för alla och det som förenar dem är en kompromisslös strävan att erbjuda säkrare körglädje, miljövänligare prestanda och mer praktisk komfort i vardagen. Volkswagens anledning till varför de valt oss som samarbetspartner:

"För oss på Volkswagen står Grönklittsgruppen för familjevänliga äventyr, nöjen, hälsa och välbefinnande. Vi ser många likheter med det vi erbjuder i våra bilar och därför är vi glada att kunna samarbeta med Grönklittsgruppen."

Mondelez International är en amerikansk livsmedelskoncern som äger samt förvaltar varumärken, främst innefattande branscherna choklad, kaffe och livsmedel.

 

Mondelez förfogar över välkända varumärken som Milka, Oreo och Marabou.