Sportshopen

Letar du efter något att komplettera din utrustning med eller helt enkelt bara glömt att ta med vantar?

I Sportshopen finns all utrustning för en härlig dag i snön.
Har du egen alpin utrustning som behöver lite kärlek? Bakom vår skidservice ligger det åratal av erfarenhet när det gäller slipning och vallning. Vi vet hur en slipsten ska dras helt enkelt. Vi hjälper dig så att du och din utrustning är tipp topp tills när du carvar genom manchestern – från första till sista åket.

 

Hos oss hittar du allt från strumpor och mössor, från valla och stavar. Här hittar du mängder av varor från kända varumärken som passar vårt klimat. Är du ute efter längdskidor finns enklare modeller att köpa här, på Längdcentrum hittar du ett större utbud.
Sportshopen ligger i samma lokal som skiduthyrningen, bakom Gästcenter.

Brett sortiment

Vi har ett stort och brett utbud av allt man kan behöva för att ha roligt på och i snö som t.ex skidutrustning, kläder, handskar, mössor, strumpor, valla, hjälmar, skydd, googles och pulkor.

Tänk på att klä dig i flera lager. Här finns underställ för högintensiv träning och till dig som vill vara extra varm. 

Några av märkena på Sportshopen är - Kari Traa, Burton, Craft, Salomon, Hestra, Combi, kask, mfl

Skidservice

För en lyckad och rolig upplevelse i pisterna rekommenderar vi att ni lämnar in era alpinskidor/snowboard för service i vår välutrustade verkstad.

Lämna in före stängning så har du dem nyslipade och nyvallade morgonen efteråt – enkelt, smidigt och garanterat resultat. För oss är skidservice ett hantverk.

Testa utrustningen

Går du i tankarna om att uppgradera din utrustning så har du ett ypperligt tillfälle via vår skiduthyrning. Alla modeller vi har till försäljning går att testhyra, vid köp av komplett utrustning(skidor och pjäxor) så har man alltid minst 15 % rabatt på ordinarie priser.

Ta chansen att göra ett bra köp genom att testa utrustningen först.