Guidade vandringsturer

Upplev de vackra Grönklittskogarna

Upptäck den fascinerande skogen på ett tryggt sätt med våra guidade vandringar på Orsa Grönklitt!

Varje torsdag (ej vecka 33 och 34) och fredag, från vecka 29 till vecka 34, mellan kl. 15.30 och 17.30, erbjuder vi en spännande aktivitet som tar dig med på en resa genom naturen. Upplev skogen och lär dig mer om dess fascinerande växter och djur med hjälp av våra erfarna och utbildade naturguider.

Under dessa guidade vandringar kommer du att få en inblick i skogens rika ekosystem. Vår naturguide kommer att lotsa dig genom de gröna stigarna och berätta intressanta fakta om skogen, växterna som frodas där och de djur som kallar skogen sitt hem. Det är en fantastisk möjlighet att utöka din kunskap samtidigt som du njuter av frisk luft och vacker natur.

Vi rekommenderar att du klär dig efter vädret och tar med dig bra skor för att kunna njuta av vandringen till fullo. Om du behöver komplettera din klädsel finns det möjlighet att köpa kläder på Längdcentrum innan vandringen. För att underlätta för småbarnsföräldrar erbjuder vi även bärväskor för uthyrning via Längdcentrum, så att även de minsta kan vara med och uppleva äventyret.

Pris: 595 kr för vuxna och 350 kr för barn upp till 12 år. 
Bokas senast kl. 18.00 dagens innan. (Bokning samma dag fungerar i mån av plats. Ring 0250 462 12)
Minimum 4 personer behöver vara bokade för att vandringarna ska bli av.

Det är ett utmärkt tillfälle att samla hela familjen för en minnesvärd utflykt där ni kan utforska skogen tillsammans och lära er mer om dess underverk.

Information:
  • 20 juli - 26 augusti
  • 15.30-17.30
  • Orsa Grönklitt
Boka här

Säkra din plats redan idag!