Mat och fika

Efter en äventyrlig sommardag erbjuds omtyckta mötesplatser för mat, fika och dryck i Orsa Grönklitt. Upplev genuina dalasmaker med utsikt över Siljan eller i skenet av en öppen eld. Du får exklusiva smakupplevelser som förgyller semestern. Du kan välja om du önskar att äta på någon av våra restauranger och kaféer eller besöka vår närlivs för att göra din egen mat i stugan.

Toppstugan1 Stor (84399)

Toppstugan

Välkommen till Toppstugan belägen på 561 meters höjd över havet med milsvid utsikt över Siljan. Toppstugan erbjuder en härlig lunchmeny för att mätta magen och även smarriga smörgåsar samt våfflor och fika för dig som är lite mindre hungrig.

Ugglan & Björnen

Ugglan & Björnen

På Ugglan & Björnen finns en plats för alla. Här erbjuds kombinationen av restaurang, kafé och bar i samma lokal och även lunchbuffé, smarriga pizzor och grillade burgare. På Ugglan & Björnen finns även biljard, dart och barnens egna lekrum. Givetvis finns även gratis wifi i hela lokalen!

Mat för alla smaker

28I2102

Kafé Koppången

Välkomna att slå er ner och njut av en fika. Här finns kaffe, te, varm choklad, fikabröd, smörgåsar, soppa, bakpotatis, tacotallrik och pannkaka. Kafé Koppången hittar du vid entrén till Orsa Rovdjurspark.

28I6907 Stor (108860)

Närlivs

Centralt belägen bredvid Gästcenter finns vår Närlivs. Välkomna till vår lilla matbutik med ett urval av basvaror och de nödvändigaste färsk och kylvarorna.

28I1709

Rädsjöstugan

Det är något speciellt med mat över öppen eld! Vid Rädsjöns östra strand ligger en gammaldags timrad eldpallkoja med plats för hela kompisgänget. Bokas genom Gästcenter via telefon 0250–462 12. 

Polargrill

Polargrillen

Välkomna till Polargrillen som finns inne i Rovdjursparken, vid Polar World. Här finns korv, hamburgare, läsk, kaffe, glass och annat gott till familjevänliga priser. Perfekt stopp för att fylla på med energi vid Sveriges enda isbjörnar. 

{ }