Barnens Grönklitt

Orsa Grönklitt erbjuder ett brett utbud av familjeinriktade aktiviteter med bland annat poolbad, bollsportsområde och spännande upplevelsestig.

Oavsett om du söker äventyr och utmaningar eller roliga sportlekar finns det mesta inom gångavstånd från både boende och restauranger.

För den som vill ha ledarledda aktiviteter kanske Bärras skogslek för de mindre, Bärras skogsäventyr för de äldre eller Bärras vildmarksskola passar allra bäst – tre spännande aktiviteter med lekar, utmaningar och tävlingar.

28I6270 Stor (108837)

Lekplatser

Hos oss finns det alltid något skoj för barnen att göra! Lekplatser finns vid Rädsjön, vid centrumområdet utanför Restaurang Ugglan och Björnen, och vid Lingonstigen.

DSC 1685 Stor (65302)

Bollsportsområdet

En multisportsarena fiinns med konstgräs och planer för fotboll, basket och handboll. Denna ligger i direkt anslutning till restaurangen, minigolfen, put and take-dammen, lekparken, och poolen. Bollar finns i Gästcenter.

IMG 8745 Stor (91293)

Minigolf

Minigolf är en mysig familjeaktivitet på vår fina skogsbana som ligger i närheten av dammen och Restaurang Ugglan och Björnen.

Klubbor och bollar hyrs genom Närlivs i Gästcenter. 

HA45 Stor (323017) (1)

Sommarkul med Blåbäret Bärra

Blåbäret Bärra är den populära och mycket busiga maskoten i Orsa Grönklitt. Bärra är barnens bästa vän och tillbringar sin tid i Blåbärsskogen, med alla sin kompisar. Lär känna Blåbäret Bärra och läs hans bästa sommartips! 

{ }