SkiPass

SkiPass-kortet från Skidata är ett återanvändbart plastkort, som du laddar med det antal dagar du vill åka skidor. Kortet kan laddas och köpas direkt på hemsidan – på så sätt undviker du köer. Full fart ut i backen bara! Ute i backen förvarar du ditt SkiPass-kort i vänster ficka och glider enkelt genom det elektroniska avläsningssystemet.

Klicka här för att boka SkiPass!

Slipp kön till SkiPasskassan 

Fyll på era SkiPass via vår onlinebokning i förväg. 

Ditt SkiPass är personligt och kan ej överlåtas. Föräldrarkort delas av föräldrar som inte kan åka samtidigt i liftarna.

Key card är ett elektroniskt kort som krävs för att du ska kunna använda ditt Ski Pass. Keycard kan återanvändas år efter år. Observera att key card är obligatoriskt för samtliga SkiPass.

SkiPass-kortet återanvänds

Behåll ditt kort och fyll på det med ny skidåkning direkt på vår hemsida! Du kan använda samma SkiPass-kort i många år. Befintliga SkiPass går att ladda till samma dag som de är tänkta att användas. Vid nybeställning av SkiPass går det att göra senast 2 dagar före ankomst.

Tappa bort-garanti

Ditt SkiPass-kort är personligt och har en tappa bort-garanti. Skulle kortet försvinna under ditt besök hos oss, kan vi genom SkiPass-systemet ge dig kvarvarande åkperiod på ett nytt kort. Det är därför mycket viktigt att du skriver ned ditt kortnummer (SKI*DIRECT-nummer) samt sparar kvittot. Ett nytt kort kostar 50 kronor.