Stäng

Skidskola

Några få lektioner räcker! Det gäller både nybörjare, barn och vuxna. Orsa Grönklitts skidskola är välkänd för sin höga utlärningsnivå. En av hemligheterna är att vi har riktigt roligt tillsammans. Leken är lika viktig som skidåkningen. På så sätt får alla en positiv upplevelse av vinter och skidåkning, vilket medför en lust att prova på och lära sig ännu mer.

Vi erbjuder allt ifrån privatlektioner till gruppskidskola för barn, ungdomar och vuxna. I veckoskidskolan börjar alla grupper på måndagar. Helgskidskolan startar på fredagar.


Boka skidskola

Alpin skidskola

Ett av skidskolans viktigaste mål är att förmedla en positiv känsla och glädje för snö, skid- och snowboardåkning. Våra elever ska ha roligt! I barnskidskolan är lek och trivsel minst lika viktigt som skidåkningen. Genom lek får ditt barn en positiv upplevelse av vinter och skidåkning. Detta skapar en lust att lära sig mer.

Läs mer
28I9100_-_webb_90683.jpg

Längdskidskola

Vi har välutbildade och duktiga längdinstruktörer! Bland våra skidlärare finns tävlingsåkare, Vasalopps- och tjejvaseåkare samt gamla elitåkare med landslags-, Tjejvasa-, Vasalopps- och SM-meriter. Om du är nybörjare och vill lära dig åka längdskidor från grunden – eller om du vill förbättra din teknik – boka en privatlektion och få ut mer av din skidåkning!

Läs mer
Alpint - Skidskola - ctl00_cph1_dcMain_po_83_dc83_pg96_puffImgL