Hyra & Shop

I våra butiker finns kunskap, service och starka varumärken. Sortiment anpassat för vintersport och framförallt chansen att testa utrustningen på riktig snö innan du bestämmer dig för köp. 

Längdcentrum

Kolla in säsongens nyheter och passa på att hitta klipp på fjolårets utrustning. Se till att kolla spannet på dina skidor eller lämna in dina skidor för preparering så dom är i toppskick när snön kommer. Längdcentrum är butiken vid spåret. Här finns längdskidskola, verkstad och längdbutik med ett unikt sortiment för längdåkning.

Läs mer
Langdcentrum570x400.jpg
Sportshopen570x400.jpg

Sportshopen

Vi har ett stort och brett utbud av allt man kan behöva för att ha roligt på och i snö som t.ex. skidutrustning, kläder, handskar, mössor, strumpor, valla, hjälmar, skydd, goggles och pulkor m.m. Vi samarbetar med många av de stora leverantörerna däribland Salomon, Fischer, Craft, Madshus, Alpina, Swix, Scott, Cébé, Blizz, Hestra, Kombi, Lillsport, Seger, Toko, Start och Rode m.fl.

Läs mer

Skiduthyrning

Låt inte utrustningen bli ett hinder för en bra dag i backen. I skiduthyrning finns alternativ för alla behov. Alpint, telemark, längd eller snowboard. Nyvallade, slipade och utvalda efter åkstil och kunskapsnivå.

Skiduthyrningen är ett bra alternativ även för dem som redan har utrustning men som vill prova en mer avancerad modell eller funderar på att köpa nytt och vill säkerställa att det är rätt val. Skiduthyrningen ligger i anslutning till centrumliften i samma lokaler som Sportshopen.

Läs mer
Skiduthyrning570x400.jpg
Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev
Skidåkning - Hyra & Shop - ctl00_Wlist_VaderSommar_exvaderImage 16°C
Webbkamera
Bokning
Information

Facebok

You Tube

  • Öppna liftar
  • Öppna nedfarter20 /23
  • Snödjup20 cm
  • Spår60/100 km
Välkommen
Vind: Lugnt (0 - 0.2 m/s)
Uppdaterad: 2017-04-17 08:48:29

 

Sök och boka boende

I vår onlinebokning  kan du få en överblick över vilket boende som finns tillgängligt. Boendepriserna varierar beroende på när du vill komma, hur länge du vill stanna och vilken typ av boende du väljer. Får du ingen träff så kan det vara fullbokat eller så är perioden du söker inte bokningsbar.

Har du frågor eller vill ha information? Hos oss är du alltid välkommen att ringa på telefon 0250-462 00

 

Orsa Grönklitt

Box 133, 794 22 Orsa

Tel bokningen Grönklittsgruppen 0250-462 00
Tel Gästcenter i Grönklitt: 0250-462 12
Fax Gästcenter i Grönklitt: 0250-462 10
För allmänna förfrågningar: info@orsagronklitt.se