Stäng

Var vill du bo?

Klicka här för att ladda ner hela översiktskartan över Orsa Grönklitt.

Läs mer
orsa-vinterkarta-korr2.jpg

Hur vill du bo?

Oavsett om du föredrar en mysig stuga eller en lägenhet med milsvid utsikt har vi boendet du söker. I vår onlinebokning kan du få en tydlig överblick av vad som finns tillgängligt – ju tidigare du bokar, desto större chans har du att få ditt favoritboende.


Lägenheter

Strax nedanför toppen i Orsa Grönklitt med milsvid utsikt över Orsasjön och Siljansbygdens blånande berg ligger våra lägenheter. De består av 12 till 16 bäddar med praktisk inredning, bastu och balkong. Direkt utanför dörren ligger backar och spår, och restaurangen Toppstugan finns på gångavstånd. 

Läs mer
_DSC4582_570x400.jpg

Stugor

Genuina timmerstugor eller nybyggda moderna parhus med milsvid utsikt. Stugalternativen är många i  Orsa Grönklitt och är uppdelade i olika områden.

Läs mer
28I7129_-_webb_108885.jpg

Limbygården

Limbygården är Sveriges största pistnära uthyrningsstuga med plats för 24 nattgäster och är traditionellt Dalahantverk och modern teknik i en harmonisk kombination. Huset passar för större sällskap som då slipper gå mellan flera olika stugor och kan umgås dygnet runt men ändå ha separata rum och dela upp sig på två våningar. Perfekt för grupper, företag, släktträffar, högtidsdagar, bröllop, träningsläger och flera familjer samtidigt.   

Läs mer
28I7150_-_webb_108869.jpg

Vandrarhem

Vandrarhemmet ligger centralt i  Orsa Grönklitt och är, i och med närhet till spår, backar och vildmarken, en perfekt utgångspunkt för en aktiv semester.

Vandrarhemmet har både två- och fyrbäddsrum. Tvåbäddsrummen är på 12 kvm med två enkelsängar och fyrbäddsrummen är på 16 kvm med två våningssängar. Utöver gemensamt kök och TV-rum är alla rum utrustade med toalett, handfat, skrivbord och garderob. Dusch och bastu finns en trappa ned i samma byggnad. Linne och städning ingår ej men kan beställas.

Läs mer
28I7150_-_webb_108869.jpg

Camping

Med ett av Orsa Grönklitts bästa lägen i direkt anslutning till backarna och spåren ligger campingen. Som campinggäst har du tillgång till servicehus, vallabod och en mysig eldpallkoja.

För mer information gällande vinterplatser på campingen kan du kontakta receptionen på tel: 0250-462 12 eller centralbokningen på tel: 0250-462 00.

Läs mer
Boende i Orsa Grönklitt - Boende. stugor, lägenheter, Limbygården, Vandrarhem, Camping - ctl00_cph1_dcMain_po_801_dc801_pg32_puffImgL