Stäng

Längdtävlingar i Orsa Grönklitt

Orsa Grönklitt fungerar idag som en motor inom svensk skidåkning. Ingenstans så långt söderut finner du ett liknande klimat, med rikliga mängder snö, minimalt med vind och humana vintertemperaturer.  Under hela vintern arrangeras olika tävlingar oftast i samarbete med hemmaklubben Orsa SK.


Välkomna till Grönklitt för att tävla eller heja på deltagarna. Lunchen kan intas på Ugglan & Björnen, Toppstugan, Grillkiosen eller en lättare lunch på Kafè koppången i Rovdjurscentrum. Tävlingsvallningar

Till tävlingar arrangerade hos oss i Grönklitt och alla tävlingar under Vasaloppsveckan kan du beställa tävlingsvallning på Längdcentrum. 

Läs mer Tävlingsvallningar
Längd - Längdtävlingar i Orsa Grönklitt - ctl00_cph1_dcMain_po_1377_dc1377_pg1132_puffImgL

Grönklitt Hill Climb

Under påskhelgen är det dags för Orsa Grönklitts nya utmaning, som kördes för första gången i fjol. Ett lopp för alla, ung som gammal, elit som nybörjare. Ta chansen att utmana dig själv, kompisarna eller någon av åkarna från Lager 157 Ski team.

Läs mer
Längd - Längdtävlingar i Orsa Grönklitt - ctl00_cph1_dcMain_po_224_dc224_pg181_puffImgL

Grönklittsjakten

Välkommen till Grönklittsjakten 7-8 april 2018! Orsa Skidklubb inbjuder till den 28:e Grönklittsjakten på Orsa Grönklitts skidstadion.

Läs mer
Längd - Längdtävlingar i Orsa Grönklitt - ctl00_cph1_dcMain_po_224_dc224_pg180_puffImgL