Sportshopen

Brett sortiment för snösport

Vi har ett stort och brett utbud av allt man kan behöva för att ha roligt på och i snö som t.ex. skidutrustning, kläder, handskar, mössor, strumpor, valla, hjälmar, skydd, goggles och pulkor m.m.

Vi samarbetar med många av de stora leverantörerna däribland Salomon, Fischer, Craft, Madshus, Alpina, Swix, Scott, Cébé, Blizz, Hestra, Kombi, Lillsport, Seger, Toko, Start och Rode m.fl.

Vi jobbar dessutom men några mindre vanliga och roliga konfektionsleverantörer av framförallt underkläder och barn/ungdomskläder som Kari Traa, Kask, Ulvang, SkHOOP, Kozi Kidz och Lindberg. NYTT för i år är barn- och ungdomskläder från Billabong.

Skidservice - ett hantverk

För en lyckad och rolig upplevelse i pisterna rekommenderar vi att ni lämnar in era egna skidor för service i vår välutrustade verkstad. Lämna skidorna före stängning så har du dem nyslipade och nyvallade till morgonen efteråt – enkelt, smidigt och garanterat resultat, för oss är skidservice ett hantverk.

Rengörning, slipning och vallning

Stenslip och Hotbox för effektiv glidvallningLämna gärna in dina alpin- eller längdskidor i Sportshopen för service innan du kör igång. Allt blir så mycket roligare med bra material. Slipning och vallning i toppmoderna maskiner. Mätta skidorna i vår Hotbox - enkelt, smidigt och garanterat resultat!

Testa utrustningen innan du köper

Går du i tankarna om att uppgradera din utrustning så har du ett ypperligt tillfälle via vår skiduthyrning. Alla modeller som vi säljer går att testhyra, vid köp av komplett utrustning (skidor och pjäxor) så har man alltid minst 15 % rabatt på ordinarie priser. Ta chansen att göra ett bra köp genom att testa utrustningen först.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev
Hyra & Shop - Sportshopen - ctl00_Wlist_VaderSommar_exvaderImage8°C
Webbkamera
Bokning
Information

Facebok

You Tube

  • Öppna liftar
  • Öppna nedfarter0 /52
  • Snödjup0 cm
  • Spår0/300 km
Tack för denna vintersäsong! Vi önskar alla en fin sommar och så syns vi i Tänndalen när sommarsäsongen sätter igång. Väl mött!
Vind: Lugnt (0 - 0.2 m/s)
Uppdaterad: 2016-05-10 16:56:47

Sök och boka boende

I vår onlinebokning  kan du få en överblick över vilket boende som finns tillgängligt. Boendepriserna varierar beroende på när du vill komma, hur länge du vill stanna och vilken typ av boende du väljer. Får du ingen träff så kan det vara fullbokat eller så är perioden du söker inte bokningsbar.

Har du frågor eller vill ha information? Hos oss är du alltid välkommen att ringa på telefon 0250-462 00

 

Orsa Grönklitt

Box 133, 794 22 Orsa

Tel bokningen Grönklittsgruppen 0250-462 00
Tel Gästcenter i Grönklitt: 0250-462 12
Fax Gästcenter i Grönklitt: 0250-462 10
För allmänna förfrågningar: info@orsagronklitt.se