Orsa Sportbilsfestival

Boka in helgen efter midsommar, 30 juni - 2 juli, för då kör vi tredje året av Orsa Sportbilsfestival! Sportbilar besöker oss från hela Sverige, riktig folkfest med allt vad Dalarna har att erbjuda. Följ med på en festivaldag där bilentusiaster, klubbar och företag träffas:

 • Sportbilar från Sveriges bilklubbar.
 • Provkörningar av nya sportiga bilar.
 • Medåkning i extrema sportbilar.
 • Prova på "Super Stage" med din sportbil.
 • Spännande produkter/tjänster till din bil.
 • Sportbilstillbehör på mässområdet.
 • Sportbilsutställning där du självklart tar med din egen sportbil!


Helgens program och info om föranmälan till köraktiviteterna hittar du HÄR!

Bokning av boende och mat

Under helgen förvandlas Orsa Grönklitt till en sportbilsby där alla klubbar och sportbilsentusiaster samlas. Här finns fint boende i stugor och vandrarhem där du kan ha din bil parkerad intill stugan och med gångavstånd till kvällens festivalmiddag. Campingyta finns. Det kommer att finnas transport mellan boendena och festlokalen vid behov.
Uppge kod SPORTBIL 17 vid bokning för att få festivalens rabatt! 

Redan på fredagskvällen, efter köraktiviteten "prova på Gasaloppet" på Tallhed, samlas vi på en middag med Moraeus musikquizz på Brasserie Udden vid Orsa camping. Det blir ett smörgåsbord med lokala produkter och fyllt med sommarens alla smaker - gravad och rökt lax, inlagda sillar och strömming, färsk potatis, gräddfil, gräslök, ägg, plockad sallad, rödbetor, sparris, rostbiff, rökt kalkon, lufttorkad skinka, vilt paté, ostar från Hansjö ostmejeri, syrad kål från solsyran i Orsa, fikonmarmelad, vindruvor, päron och flera olika sorters bröd och kex. Pris 295 kr/person.

Då lokalen har begränsat antal platser bokas denna middag i förväg. Så se till att boka i tid för att försäkra er om en plats.  

På lördag kväll, efter festivaldagen på Tallhed, öppnas dörrarna till festivalmiddagen på Orsa Grönklitt. Då samlas vi alla och njuter av utsikten i vacker fjällmiljö, äter gott och rockar loss till underhållningen av både kända och okända lokala förmågor! Vi bjuds på en grillbuffè - grillade godsaker såsom biff, kyckling, fläsk och olika sorters korvar. Till detta serveras en tillbehörsbuffé med mängder av sallader, såser och potatistillbehör. Pris 395 kr/person.

En kväll att minnas med en av Dalarnas finaste utsikter. Då lokalen har begränsat antal platser bokas denna middag i förväg.

För bokning av boende, frukost, fredagens middag på Brasserie Udden och lördagens festivalmiddag på Toppstugan, klicka på bokaknappen. Om Du endast vill boka middagar eller vid andra frågor kontakta 0250-462 00 alternativt anna.karlgren@gronklittsgruppen.se

Festivalinformation:
Plats: Tallheds Flygfält, Orsa

Datum:
30 juni: Prova på Gasaloppet på Tallhed. Middag på Brasseriet Udden med musikquizz.
1 juli: Festivaldag på Tallhed med tävlingen Gasaloppet. Öppettider för besökare: Kl. 10.00-16.00.
Middag på toppstugan i Grönklitt med lokal underhållning.
2 juli: Sportbilstur till besöksmål i Dalarna.

Boka köraktiviteter/sportbilsturer och läs mer om Orsa Sportbilsfestival här

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev
Evenemang - Orsa Sportbilsfestival - ctl00_Wlist_VaderSommar_exvaderImage 16°C
Webbkamera
Bokning
Information

Facebok

You Tube

 • Öppna liftar
 • Öppna nedfarter20 /23
 • Snödjup20 cm
 • Spår60/100 km
Välkommen
Vind: Lugnt (0 - 0.2 m/s)
Uppdaterad: 2017-04-17 08:48:29

 

Sök och boka boende

I vår onlinebokning  kan du få en överblick över vilket boende som finns tillgängligt. Boendepriserna varierar beroende på när du vill komma, hur länge du vill stanna och vilken typ av boende du väljer. Får du ingen träff så kan det vara fullbokat eller så är perioden du söker inte bokningsbar.

Har du frågor eller vill ha information? Hos oss är du alltid välkommen att ringa på telefon 0250-462 00

 

Orsa Grönklitt

Box 133, 794 22 Orsa

Tel bokningen Grönklittsgruppen 0250-462 00
Tel Gästcenter i Grönklitt: 0250-462 12
Fax Gästcenter i Grönklitt: 0250-462 10
För allmänna förfrågningar: info@orsagronklitt.se