Rovdjurspaket

Bo i mysiga dalastugor med vildmarken runt hörnet och upplev nära möten med mäktiga rovdjur i Orsa Rovdjurspark! Här kan du bland annat se björn, tiger och Sveriges enda isbjörnar. Följ djurvårdarna, var med på matning och lär dig mer om hur djuren lever. Boka vårt paket med två dygns boende i självhushållstuga i Orsa Grönklitt och en familjeentré till parken för 2 vuxna och 2 barn (3–12 år). 

Orsa Rovdjurspark är inte bara Europas största, här kommer du dessutom djuren riktigt nära. Upplev våra lek- och lärstationer, följ med djurvårdarna under flera dagliga matningar och fika i Kafé Koppången. I Rovdjurscentrum kan du lära dig ännu mer om djuren och utforska vår egen shop. 

I Orsa Grönklitt finns även kanotuthyrning, minigolf, bad och fiskemöjligheter samt många andra aktiviteter som du hittar här på hemsidan. Passa också på att gå Bärras äventyrsstig, att testa vår motorikbana och såklart utforska skogarna på de välmärkta cykel- och vandringslederna. Längdcentrum har öppet året om och fungerar som aktivitetscenter, här hittar du allt du behöver för att maximera upplevelsen hos oss! 
 

1 575 kr för 2 vuxna och 2 barn
Erbjudandet gäller för vecka 33–43.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev
Erbjudanden - Rovdjurspaket - ctl00_Wlist_VaderSommar_exvaderImage10°C
Webbkamera
Bokning
Information

Facebok

You Tube

  • Öppna liftar
  • Öppna nedfarter0 /52
  • Snödjup0 cm
  • Spår0/300 km
Tack för denna vintersäsong! Vi önskar alla en fin sommar och så syns vi i Tänndalen när sommarsäsongen sätter igång. Väl mött!
Vind: Lugnt (0 - 0.2 m/s)
Uppdaterad: 2016-05-10 16:56:47

Sök och boka boende

I vår onlinebokning  kan du få en överblick över vilket boende som finns tillgängligt. Boendepriserna varierar beroende på när du vill komma, hur länge du vill stanna och vilken typ av boende du väljer. Får du ingen träff så kan det vara fullbokat eller så är perioden du söker inte bokningsbar.

Har du frågor eller vill ha information? Hos oss är du alltid välkommen att ringa på telefon 0250-462 00

 

Orsa Grönklitt

Box 133, 794 22 Orsa

Tel bokningen Grönklittsgruppen 0250-462 00
Tel Gästcenter i Grönklitt: 0250-462 12
Fax Gästcenter i Grönklitt: 0250-462 10
För allmänna förfrågningar: info@orsagronklitt.se