-10°C
Nederbörd 0.4mm
  • Öppna liftar11/17
  • Öppna nedfarter18 23
  • Snödjup60 cm
  • Spår80/80 km

Paskmall2015_1asidan.jpg

skidlift.jpg

Seniorpaket

Skäm bort er själva med en skön helg i Dalarna! Ni bor i en av våra mysiga stugor och avnjuter vällagade luncher på populära Ugglan & Björnen. En perfekt plats för avkoppling.

Barnens Grönklitt

Välkommen till Barnens Grönklitt! I Orsa Grönklitt gör vi vårt allra bästa för att barnen ska få sin bästa vecka på hela året. Därför erbjuder vi mycket mer än skidåkning. Vi har alltid något roligt på gång! 

Kortvecka

I Orsa Grönklitt får du den ultimata skidupplevelsen! Söndag–torsdag vecka 11–13. Hela 23 välpreparerade nedfarter i olika svårighetsgrad. Du åker skidor intill Orsa Rovdjurspark med tigrar, leoparder och isbjörnar.

Sportshopen

Brett sortiment för snösport Vi har ett stort och brett utbud av allt man kan behöva för att ha roligt på och i snö som t.ex. skidutrustning, kläder, handskar, mössor, strumpor, valla, hjälmar, skydd, goggles och pulkor m.m.   

Slide56_undersida.jpg

Rovdjursparken

Det händer mycket i Orsa Rovdjurspark under vintern! Besök de vintervakna rovdjuren. Snöskulpturfestival vecka 5-6 och mycket annat roligt! 

Skidskola

Grönklitts skidskola är välkänd för sin höga utlärningsnivå. En av hemligheterna är att vi har riktigt roligt tillsammans. Leken är lika viktig som skidåkningen!