Sportshopen i Grönklitt

Shoppen_760x318.jpg

Inled skidsemestern med ett besök i Sportshopen – samlingspunkten för skidentusiaster!

I Orsa Grönklitts Sportshop får du hjälp med att prova ut utrustning anpassad efter just dina kunskaper och ambitionsnivå, ibland tillsammans med leverantörer från de bästa fabrikaten. Även toppklass vallaservice och stenslipning. Du kan också testa skidor gratis innan du köper!

Här kan du hyra och köpa de senaste skid- och pjäxmodellerna eller testa nytt innan köpet helt utan kostnad!

Utrustning hyr ni på plats, den är ej förbokningsbar.

För test av längdskidor, kontakta Sportshopen, tel 0250-460 95.
Mail: sportshopen@orsagronklitt.se

Sportshopens öppettider
Öppet alla dagar kl. 09.00–16.30
Stora ankomstdagar kommer vi att utöka öppettiderna.

Med reservation för ändringar beroende på snö och spårtillgång.

Sortiment

Vi har ett stort sortiment av både herr- och damutrustning, alpint och längd från Salomon, Craft, Icepeak och Swix.
Är du frusen om fötterna måste du prova våra vinterskor från Salomon, som är supervarma och sköna och håller fötterna torra, de har samma Isoleringsteknik som i rymddräkter. Vi har även handskar, mössor, underställ, googles, vallor, ja allt man kan behöva för en härlig skidsemester.

För en lyckad vintervecka

Lämna in dina skidor för rengöring, slipning och vallning innan du kör igång i pisterna. Allt blir så mycket roligare med bra material. I Sportshopen hittar du också massor av snygga kläder, ja här finns till och med ryggskydd, Telemarksutrustning, dragpulkor och långfärdsskridskor!

Rengörning slipning vallning

Stenslip och Hotbox för effektiv glidvallning.Lämna gärna in dina alpin- eller längdskidor i Sportshopen för service innan du kör igång. Allt blir så mycket roligare med bra material. Slipning och vallning i toppmoderna maskiner. Mätta skidorna i vår Hotbox -enkelt, smidigt och garanterat resultat!

Nya skidkläder?

Sportshopen har ett stort sortiment av skidkläder för barn och vuxna, längd och alpint från bland annat Craft, Salomon och Icepeak.