Shoppen_760x318.jpg

Sportshopen i Grönklitt


Börja med ett besök i Sportshopen. Sportshopen i Grönklitt är samlingspunkten för skidentusiaster.

Just nu 20-50 % rabatt på alpin utrustning. Läs mer här!

I Grönklitts Sportshop får du hjälp med att prova ut utrustning som är anpassad för just dina kunskaper och ambitionsnivåer, ibland tillsammans med leverantörer från de bästa fabrikaten. Även toppklass vallaservice och stenslipning. Du kan också testa skidor gratis innan du köper!

Här kan du hyra och köpa de senaste skid- och pjäxmodellerna eller testa nytt innan köpet helt utan kostnad!

Utrustning hyr ni på plats, ej förbokningsbart.

För test av längdskidor, kontakta Sportshopen, tel 0250-460 95,
mail: sportshopen@orsagronklitt.se

15 % rabatt: Köp komplett skidpaket (skidor, bindning och skor) längd eller alpint, så får du 15 % rabatt på ordinarie priser.

 

Sportshopen öppet


Öppet alla dagar 09.00 - 16.30

*Stora ankomstdagar kan vi utöka öppettiden till 18.00.

Med reservation för ändringar beroende på snö och spårtillgång.


Sortiment
Vi har ett stort sortiment av både herr och dam, alpint och längd från Salomon, Craft, Icepeak och Swix.
Är du frusen om fötterna måste du prova våra vinterskor från Salomon, som är supervarma och sköna och håller fötterna torra,  de har samma Isoleringsteknik som i rymddräkterna.Vi har även handskar, mössor, underställ, googles, vallor, ja allt man kan behöva för en härlig skidsemester.

För en lyckad vintervecka
Lämna in dina skidor för rengöring, slipning och vallning innan du kör igång i pisterna. Allt blir så mycket roligare med bra material. I Sportshopen hittar du också massor av snygga kläder, ja här finns till och med ryggskydd, Telemarksutrustning, dragpulkor och långfärdsskridskor!

Rengörning slipning vallning
Stenslip och Hotbox för effektiv glidvallning.Lämna gärna in dina alpin- eller längdskidor i Sportshopen för service innan du kör igång. Allt blir så mycket roligare med bra material. Slipning och vallning i toppmoderna maskiner. Mätta skidorna i vår Hotbox -enkelt, smidigt och garanterat resultat!

Nya skidkläder?
Sportshopen har ett stort sortiment av skidkläder för barn och vuxna, längd och alpint från bland annat Craft, Salomon och Icepeak.