Dalasmaker_Julshow_2013_760x318.jpg

Välkommen

Mat, dryck och underhållning av hög kvalitet är en viktig bit för att din vintersemester ska bli en njutning.
I Grönklitt blir du inte besviken.

Toppstugan 

Välkommen till Toppstugan i Grönklitt – här bjuds du på god mat och vacker utsikt. Välj från en bred meny med spännande rätter. Självklart har vi även en speciell meny för barnen. Toppstugan är belägen på 561 meters höjd över havet och har utsikt över Siljan, Dalafjällen och Björnparken. Sjunk ner framför brasan i våra härliga soffor eller varför inte ta en varm drink och titta ut över dalarna och tigrarna i björnparken. under hela vintern är det öppet dagligen samt ett par kvällar i veckan.

Nu är det dags att boka in julshow i Toppstugan,
”Från Dalom till Dublin - en musiklaisk vandring!

Läs mer om julshowen här!


 

Restaurang Ugglan & Björnen

Restaurang ugglan och björnen har renoverats med stil och finess. njut i den nya vildmarksmiljön där vi öppnar dagen med en stor härlig lunchbuffé samt kvällarna med pizza, grillmeny samt à la carte. helt enkelt något för alla och givetvis är det full fart med livemusiken på afterskin fre lör hela vintern. barnen blir inte lottlösa då berra kommer varje onsdagkväll och underhåller barnen och till denna magiska kväll serverar vi våran mycket populära grillbuffé.


Rädsjön

Rädsjöstugan är en riktig vildmarksupplevelse. Vid Rädsjön ligger denna timmerstuga utan el och vatten där vi startar upp en värmande brasa och kockarna lagar maten över öppen eld. Vi dukar upp borden med plankor som ni äter på för att den riktiga vildmarkskänslan ska infinna sig. välj mellan flera olika menyer.


För menyer, öppettider mm klicka här!
2011_Slide71_vinter.jpg