Mat & Nöje

Toppstugan-mat-760x318.jpg

Mat, dryck och underhållning av hög kvalitet är en viktig del av vintersemestern. I Grönklitt blir du inte besviken! Ät middag med vacker utsikt över Siljan och Rovdjursparken i vår fina Toppstuga. Nytt café med nybakat fika.

Ugglan och björnen

Efter 3 år på Grönklitt är det dags att ta nästa steg. Nu bygger vi ut Restaurang Ugglan och Björnen med ett café. Det kommer att hålla öppet från morgon till kväll. Inredningen harmonerar med restaurangen – sköna soffor och fåtöljer. I anslutning byggs ett lekrum till barnen, så att föräldrarna kan njuta av mat och dryck i lugn och ro.

Orsa Bagarstuga blir vår leverantör av dagsfärska bakverk. Vi kommer även att servera soppor, matiga mackor, baguetter.  

Vår hemsida www.dalasmaker.se är nu helt omgjord och den kommer att uppdateras med alla menyer öppettider, afterskiband löpande. På hemsidan finns det även något vi kallar Dalasmaker nytt där vi kommer lägga ut nyheter och vad som händer.

Toppstugan

I vinter är Toppstugan öppen varje dag fram till kl. 17.00. Perfekt för dig som gärna sitter kvar efter dagens skidåkning.

Nytt för i år!
”Fjällklassikern” ingen skidresa utan fondue. Fondue minst en kväll varje vecka hela vintern. Givetvis fortsätter vi med våra uppskattade avsmakningskvällar.

Nu vi bjuder vi även på transporten från vändplanen, upp och ner från Toppstugan alla kvällar vi har öppet.

Välkomna till en underbar vinter i Orsa Grönklitt!

Nu är det dags att boka in julshowen i Toppstugan – ”Från Dalom till Dublin - en musikalisk vandring"!

Läs mer om julshowen här!

För menyer och öppettider klicka här!
2011_Slide71_vinter.jpg