Att bygga lag med glädje

skidlift.jpg

Hemligheten bakom ett framgångsrikt företag eller andra grupper är ett bra lagbygge. Högt i tak, samarbete över gränserna, interna tävlingar och utmaningar mot uppsatta mål. En lyckad konferens ger resultat i det dagliga arbetet i form av stärkta relationer och förbättrad kommunikation.

Orsa Grönklitt ligger i den storslagna naturen, med berg och spegelblanka sjöar runt knuten. Miljön är förlösande för kreativitet och återhämtning.

Orsa Grönklitt – en unik mötesplats 

Möten mellan människor är spännande och utvecklande –  möten mellan rovdjur och människa ger en ytterligare dimension! Vi erbjuder inte bara en perfekt scen för er konferens, utan även ett flertal spännande aktiviteter.

Att stå öga mot öga med några av världens farligaste och mest sällsynta rovdjur är en oförglömlig upplevelse. Orsa Rovdjurspark är en fristad för flera utrotningshotade arter, bland annat isbjörnar, sibiriska tigrar och leoparder.

Högkvalitativt boende i hemtrevliga dalastugor. De flesta med bastu och öppen spis. Husen klättrar längs bergsluttningarna, nära till pister, skidspår och restauranger. Och ni har alltid Rovdjursparken på gångavstånd!