Att bygga lag med glädje

Hemligheten bakom ett framgångsrikt företag eller andra grupper kan vara ett bra lagbygge. Högt i tak, samarbete över gränserna, intern tävling och utmaningar mot uppsatta mål. En lyckad konferens ger resultat i det dagliga arbetet i form av stärkta relationer och förbättrad kommunikation.

Orsa Grönklitts själ hittar du i den storslagna naturen, med berg och spegelblanka sjöar mitt i vildmarken högt uppe bland bergen ovanför Siljan och Orsasjön. Miljön är förlösande för kreativitet och återhämtning.

Läs mer i vår nya konferensbroschyr»

Grönklitt som mötesplats är unik.

Inte bara för det omväxlande aktivitetsutbudet, här kan du uppleva möten du aldrig glömmer. Möten mellan människor kan vara spännande och utvecklande men möten mellan rovdjur och människa “in natura” ger ytterligare dimensioner.

Öga mot öga med några av världens farligaste och mest sällsynta rovdjur är något att minnas länge. Orsa Björnpark är en fristad för flera utrotningshotade arter, bland annat isbjörnar, sibiriska tigrar och leoparder.

Orsa Grönklitt erbjuder högkvalitativt boende i hemtrev- liga Dalastugor med mycket hög standard. De flesta med bastu och öppen spis. Husen klättrar längs bergsluttningarna, nära till pister, skidspår och restauranger.  Och rovdjursparken på gångavstånd!

Välkommen till en spännande upplevelse!